Design Museum user test

Brainpunch UX Onderzoek

Arjan van Geel Nederlands 1 Comment

Ik ben Brainpunch UX Onderzoek begonnen medio 2014, nadat ik bijna 10 jaar gewerkt had voor een groot marktonderzoekbureau in Amsterdam. Daar was ik meer dan 5 jaar senior projectleider en heb ik jarenlang tientallen websites, online tools, en apps getest voor diverse grote Nederlandse bedrijven (ING, NS, Ziggo, KPN, Wegener) en overheidsinstellingen (diverse Ministeries, Belastingdienst). Ik beschik dus over ruime onderzoekservaring, met name op het gebied van UX en usability onderzoek.

Deze website is Engels-talig omdat mijn eerste onderzoeksproject onder de Brainpunch vlag in Londen is geweest. Ik heb daar – op lokatie – 8 interviews van 45 minuten gedaan met de doelgroep van het Design Museum. Het museum had een nieuwe website laten ontwikkelen, waarvan men wilde weten in hoeverre deze aansloot op de behoeften van de bezoekers. De gebruikerssessies leverden input over hoe gebruikers met de site omgingen en deze waardeerden. Op basis van de uitkomsten van mijn UX onderzoek is de website-in-wording vervolgens geoptimaliseerd.

Interesse in UX / usability onderzoek, laat dan wat van je horen. Ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn, en wat Brainpunch UX Onderzoek kan toevoegen aan jouw project(en).

Comments 1

  1. Post
    Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *